Політика приватності

Каталог товарів

+380 (63) 32-777-32

пн-пт 10:00 - 18:00
суб 10:00 - 16:00, нед - вихідний

0

0 грн

UA
Flowers

Політика приватності

Ця Політика приватності містить загальну інформацію щодо обробки персональних даних користувачів вебсайту https://klifex.ua та поясноює наше відношення до приватності користувачів.

 

І. ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТЬ

  1. По тексту Політики приватності використовуються наступні поняття, які мають такі значення:

“вебсайт” – вебсайт, доступний за посиланням https://klifex.ua;

користувач” (а також відповідні займенники, як то “ви”, “ваш” тощо) – будь-яка фізична особа, яка використовує вебсайт, особа, яка є споживачем та стороною договору купівлі-продажу товарів на вебсайті;

KLIFEX” (а також відповідні займенники, як то “ми”, “наш” тощо) – володілець персональних даних користувачів.

  1. Усі інші поняття використовуються у визначеному Законом України “Про захист персональних даних” значенні.

 

ІІ. ВОЛОДІЛЕЦЬ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  1. Володільцем персональних даних є особа, яка визначає мету обробки персональних даних користувачів, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, несе відповідальність за порушення конфіденційності даних.
  2. Володільцем персональних даних користувачів вебсайту є фізична особа-підприємець Назаренко Валерій Іванович (запис про реєстрацію № 20730000000008253), місце проживання (перебування): 03151, м. Київ, вул. Ушинського, 25-а, кв. 114, адреса електронної пошти: zakaz@klifex.ua

 

ІІІ. СКЛАД, МЕТА ТА ПІДСТАВИ ДЛЯ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  1. Персональні дані це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, наприклад, прізвище, ім’я, по батькові, телефонний номер, адреса електронної пошти, МАС и ІР-адреса тощо.
  2. Склад та зміст персональних даних. До складу персональних даних, що обробляються з використанням вебсайту, включаються відомості про:

а) прізвище, ім’я та по батькові;

б) адресу електронної пошти;

в) номер мобільного телефону;

г) контактну адресу;

д) метадані (наприклад, дата, час, коли ви нам зателефонували, файли cookies (в т. ч. аналітичні, рекламні), IP-адреса та інша інформація для відстеження використання вебсайту).

Ми можемо обробляти й іншу інформацію про користувача, яку він добровільно нам надає.

  1. Джерела збирання. Такі відомості збираються KLIFEX відповідно до визначеної мети обробки (збору) персональних даних шляхом заповнення відповідної форми на вебсайті, надання інформації через засоби телефонної комунікації, автоматичного збору даних при використанні вебсайту.
  2. Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних.
  3. Мета обробки. Метою обробки (в т.ч. збору) персональних даних користувачів, які отримані KLIFEX з використанням вебсайту є:

а) оформлення та виконання замовлень користувачів щодо купівлі-продажу товарів, які доступні у каталозі на вебсайті;

б) консультування користувачів щодо купівлі-продажу товарів, які доступні у каталозі на вебсайті;

в) дослідження поведінки та використання вебсайту користувачем, збереження та налаштування інформації на вебсайті відпрвідно до ваших вподобань, вивчення ефективності роботи вебсайту.

  1. Підстава для обробки. Підставою для обробки персональних даних є:

а) укладення та виконання договору купівлі-продажу товару з використанням вебсайту; та

б) реалізація нашого законного інтересу покращувати наш вебсайт та товари; та(або)

в) згода на обробку даних для рекламних цілей (для відображення оголошень, які є релевантними та привабливими для користувача).

  1. Місце знаходження. Персональні дані зберігаються у базі персональних даних користувачів KLIFEX, яка знаходиться у CRM системі “SalesDrive” (розпорядником є фізична особа-підприємець Стеклов Олексій Андрійович, № запису: 20690000000002737, адреса місця проживання: просп. Героїв Сталінграда, 24 А, кв. 170, місто Київ, 04210) із серверами, що розташовані на території Федеративної Республіки Німеччини у місті Гунценхаузен (суброзпорядником є Hetzner Online GmbH, ідентифікаційний номер: DE 812871812, адреса місцезнаходження: Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen, Germany). Персональні дані також зберігаються на серверах хостинг-провайдера вебсайту “MiroHost” (розпорядником є ТОВ “Інтернет Інвест”, код ЄДРПОУ: 32493292, адреса місцезнаходження: вул. Гайдара, 50-Б, місто Київ, 01033).
  2. Налаштування використання файлів cookies. Більшість браузерів дозволяють відмовитися приймати файли cookie або видаляти файли cookie вручну. Інструкції щодо цього різняться від браузера до браузера та від версії до версії. Однак у більшості випадків ви можете отримати актуальну інформацію про блокування та видалення файлів cookies залежно від браузера, перейшовши за посиланнями: Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari, Edge.

 

  1. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  2. Ми передаємо ваші персональні дані наступним категоріям осіб-розпорядників:

а) підрядники, субпідрядники та постачальники послуг (менеджер з маркетингу, ІТ-фахівець, менеджер із підтримки клієнтів тощо), які працюють в Україні;

б) провайдер CRM системи із серверами у Федеративній Респібліці Німеччина;

в) хостинг-провайдер із серверами в Україні;

г) треті сторони, які здійснюють аналіз трафіку користувача, наприклад Google Analytics. Дані, зібрані Google Analytics, можуть передаватися за межі України та Європейської економічної зони для обробки.

  1. У разі транскордонної передачі персональних даних користувачів вебсайту, така передача може відбуватися тільки у країни, що забезпечують належний рівень захисту персональних даних, зокрема, держави-учасниці Європейського економічного простору, а також держави, які підписали Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних.

 

  1. ПРИВАТНІСТЬ ДІТЕЙ
  2. Зверніть увагу, що наші товари не призначені для купівлі дітьми віком до 14 років.
  3. Ми свідомо не збираємо персональні дані дітей. Якщо вам стало відомо, що дитина надала нам особисті дані, будь ласка, зв’яжіться з нами та повідомте про це.
  4. Якщо нам стане відомо, що ми зібрали особисті дані дітей без отримання згоди батьків, ми вживатимемо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів або серверів наших постачальників послуг.

 

  1. ПРАВА КОРИСТУВАЧА
  2. Згідно з частиною другою статті 8 Закону України “Про захист персональних даних” користувач має право:

а) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

б) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

в) на доступ до своїх персональних даних;

г) отримувати не пізніше як за 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

д) ставити вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

е) ставити вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

є) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

ж) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

з) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

к) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

л) відкликати згоду на обробку персональних даних;

м) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

н) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

VII. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ ПРИВАТНОСТІ

  1. Час від часу ми переглядаємо заходи щодо забезпечення приватності, в тому числі положення Політики приватності.
  2. Всі зміни та оновлення вступають в силу протягом 30 днів після їх публікації на вебайті. Ми рекомендуємо періодично переглядати цю сторінку, щоб знати актуальні умови Політики приватності. Про будь-які суттєві зміни у Політиці приватності ви будете повідомлені з використання адреси електронної пошти.